Privacy Policy

Over deze website

Wij zijn enkel een fansite. Wil je de redactie benaderen van het programma Ik Vertrek, dan kan dit via de website van VTM of  voor Nederland via https://www.avrotros.nl/ik-vertrek/home/ .

ikvertrek.be besteedt veel aandacht en zorg aan zijn website en streeft ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle voordurend geleverde inspanningen kan ikvertrek.be niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Als de op (of via) de website verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zal ikvertrek.be de vereiste inspanningen leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

ikvertrek.be wijst elke aansprakelijkheid af voor de keuzes en de ermee samenhangende gevolgen die de gebruiker van de website maakt op basis van gegevens die deze terugvindt op de website.

Inhoud van deze website

De inhoud van de website (hyperlinks inbegrepen) kan steeds zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden. Als u onjuistheden vaststelt, kunt u contact opnemen met de beheerder van de website. U kan hiervoor gebruik maken van het contactformulier.

ikvertrek.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreeks of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van deze website of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van uw programma’s of andere gegevens op het computersysteem, of van uw apparatuur of programma’s.

Hyperlinks en verwijzingen

Op of via deze website wordt u met (hyper)links doorverwezen naar andere websites of informatiebronnen die door derden worden beheerd. ikvertrek.be beschikt over geen enkele technische of inhoudelijke controlemogelijkheid of zeggenschap en kan daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van deze inhoud, noch over de beschikbaarheid van deze websites en informatiebronnen. De hyperlinks naar andere sites, houden geen enkele bekrachtiging in van de externe site of van de inhoud ervan. De links worden u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak. ikvertrek.be aanvaardt derhalve geen aansprakelijkheid voor rechtstreeks of onrechtstreekse schade die voortvloeit uit het raadplegen of het gebruiken van dergelijke externe websites en hun inhoud.

Contact

Renovatica BV | Provincialebaan 55, 9255 Buggenhout
BTW nummer: BE0705.810.206
info@ikvertrek.be | 052/333 083

Bescherming van persoonsgegevens – wat doen wij met uw gegevens?

ikvertrek.be hecht veel belang aan de eerbiediging van uw persoonlijke levenssfeer. De meeste informatie is op of via de website beschikbaar zonder dat persoonsgegevens moeten worden verstrekt. In bepaalde gevallen, kan u evenwel persoonlijke informatie worden gevraagd. In dat geval worden de gegevens behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. ikvertrek.be geeft u daarbij volgende garanties: uw persoonsgegevens worden enkel ingezameld en verwerkt om de door u gevraagde informatie te verstrekken of om de door u gewenste dienstverlening online te realiseren.

Als u een opmerking achterlaat, worden de opmerking en de bijbehorende metagegevens voor onbepaalde tijd bewaard. Dit is zodat we eventuele vervolgopmerkingen automatisch kunnen herkennen en goedkeuren in plaats van ze in een moderatiewachtrij te houden.

Voor gebruikers die zich registreren op onze website (indien van toepassing), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke gegevens op elk gewenst moment bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Website-beheerders kunnen die informatie ook bekijken en bewerken.

Als u een account op deze site hebt of opmerkingen hebt achtergelaten, kunt u een geëxporteerd bestand ontvangen van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren, inclusief alle gegevens die u aan ons hebt verstrekt. U kunt ook vragen dat we alle persoonlijke gegevens die we over u bewaren, wissen. Dit omvat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren voor administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Bezoekersreacties kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectieservice.

Alle commentaar of materiaal dat u ongevraagd en uit eigen beweging aan ikvertrek.be bezorgt, met inbegrip van de gegevens of reacties betreffende de inhoud van deze site, zal als niet-vertrouwelijk worden beschouwd. ikvertrek.be wijst iedere verplichting van de hand inzake het gevolg dat aan die algemene reacties en gegevens moet worden gegeven. ikvertrek.be mag die reacties en gegevens naar eigen goeddunken gebruiken, behoudens beperkingen bepaald in de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. U stemt ermee in dat ikvertrek.be de ideeën, concepten, kennis en technieken, vervat in uw reacties, kan aanwenden voor welk doel ook, met inbegrip van, onder andere, de ontwikkeling en het concipiëren van nieuwe diensten.

Als u een mail naar ons verstuurt, houden wij de verzonden informatie zoals uw voornaam, achternaam, eventuele telefoonnummer, e-mailadres, boodschap, IP-adres en het tijdstip van verzenden veilig op. Dit is nodig om op de correcte manier contact met u te kunnen opnemen. Om inzendingen op spam te kunnen filteren, maken wij gebruik van Akismet (Automattic). Akismet controleert uw bericht, uw e-mailadres en uw IP-adres op spam en slaat deze gegevens tijdelijk op op beveiligde servers in de EU en de VS. Hier kan u hun privacy policy terugvinden.

Als u een mail naar ons verstuurt, houden wij de verzonden informatie zoals uw voornaam, achternaam, eventuele telefoonnummer, e-mailadres, boodschap, IP-adres en het tijdstip van verzenden veilig op. Dit is nodig om op de correcte manier contact met u te kunnen opnemen. Om inzendingen op spam te kunnen filteren, maken wij gebruik van Akismet (Automattic). Akismet controleert uw bericht, uw e-mailadres en uw IP-adres op spam en slaat deze gegevens tijdelijk op op beveiligde servers in de EU en de VS. Hier kan u hun privacy policy terugvinden.

Advertenties

Onze website toont advertenties van Google Adsense. AdSense maakt gebruik van cookies om hun advertenties te verbeteren. Op basis van wat relevant is voor een gebruiker (eerdere bezoeken van een gebruiker aan deze website of andere websites) staan ze in voor het verbeteren van de rapportage over campagneprestaties en het voorkomen dat advertenties worden weergegeven die de gebruiker al te zien heeft gekregen. Lees ook ons cookiebeleid.

Geschillen

Deze onlineovereenkomst en alle geschillen en vorderingen die voortkomen uit het gebruik van deze site of enig gegeven dat erop staat, vallen onder de toepassing van het Belgisch recht. Raadplegingen van deze website houdt in dat u zich onderwerpt aan de rechtspraak van de rechtbanken van Sint-Niklaas , België, en dat u aanvaardt om alle gedingen alleen voor die rechtbank te brengen.

(Visited 324 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close
nl_NLDutch