Written by 7:47 am afleveringen, Frankrijk • One Comment

Familie Berlanger

berlanger

Aflevering 3 – 17 November 2020

Familie Berlanger op zoek naar een stressvrij leven.

Julie wil weg uit de drukke rand rond Brussel en is op zoek naar een stressvrij leven. Samen met haar vriend Mario en hun 5-jarig zoontje Ilyo vond ze hét te renoveren droomhuis in de kleine Franse gemeente Mourjou, waar het gezin een B&B wil openen met drie familiekamers.

Hun reactie na de uitzending

We willen jullie allemaal bedanken voor jullie talrijke warme berichten ❤
Het deed deugd om dit te lezen na onze uitzending. We zouden er 1 voor 1 op willen antwoorden, die tijd komt nog. Hopelijk hebben jullie kunnen “meegenieten” van ons grootste avontuur ooit…. tot nu toe…. Laat ons hopen dat dit de laatste keer was want mijn hart zou het niet meer aankunnen 😉 Natuurlijk heb ik ( Julie ) ook wel wat kritiek gekregen op sociale media, dat hoort hier nu eenmaal bij. Soms geven mensen ook kritiek omdat ze niet omkunnen met emoties en kwetsbaarheid. De mensen die me echt kennen, weten beter. We zaten dan ook onder enorme tijdsdruk en met veel onzekerheden op dat moment. En ja, ik ben dan zo eerlijk om dit ook te tonen , ook op TV 😉. Ik wil dan Mario Berlanger enorm bedanken dat hij steeds positief is gebleven tijdens mijn moeilijke maanden en steeds in ons is blijven geloven….. Een man uit de duizend en met gouden hadden zoals ik zoveel heb mogen lezen😉. Soms helpt water bij de wijn 😉.

Om op te antwoorden op de vraag voor wanneer die trouwdatum komt… daar hebben we nog even tijd voor nodig😉. Even bekomen en genieten met ons 3 van de prachtige natuur, de bergen en ons huis. Oh ja, en naast onze B&B verhuren wij ook nog 2 Gites die niet in beeld kwamen tijdens de aflevering.

Graag ook een woordje van dank aan Lecter Media…de ‘makers’ van onze aflevering. Ondanks hier en daar wat knip- en plakwerk 😱😜hebben jullie er een mooie, oprechte en soms emotionele aflevering van gemaakt! Ondanks onze twijfels over onze deelname vooraf zijn we nu heel blij en trots op het resultaat. Dank voor de professionele aanpak en omkadering maar ook de leuke, motiverende en soms troostende berichtjes en telefoontjes. Koen, Annick, Rembert, Jorn, Manu, Hendrik en het hele team achter de schermen: DIKKE MERCI!!

😘🤗 Julie, Mario & Ilyo

Contact

B&B La Calmette

Julie & Mario Berlanger

La Calmette
15340 Puycapel
Frankrijk

info@commechezmoi.fr
Tel: +33 6 43 88 09 42

(Visited 3.013 times, 1 visits today)
Close
nl_NLDutch